Onze diensten

Coaching Coaching

Personal Coaching, Business Coaching en Team Coaching... 3 vormen van resultaatgerichte begeleiding, gebaseerd op eenduidig geformuleerde doelstellingen. Coaching is een krachtige, synergetische manier van samenwerken tussen coachee(s) en coach, gericht op het behalen van het maximale resultaat.

Training Training

Blijvend ontwikkelde competenties is het resultaat van een HIPEPE training. Onze trainers bieden iedere deelnemer op resultaat gerichte persoonlijke aandacht, zowel vóór, tijdens, als ná de training. U leert geen trucs en kunstjes, maar wordt geconfronteerd met de effecten van uw gedrag. Hierdoor ontdekt u zelf wat het meest effectieve gedrag is dat daadwerkelijk bij u past.

Mediation Mediation

Onafhankelijke bemiddeling bij een geschil, conflict, ruzie of slechte samenwerking door een gecertificeerde mediator die u helpt, om het zélf op te lossen, samen met de ander. De mediator begeleidt de communicatie en bewaakt het proces. De mediator kiest geen partij en blijft onafhankelijk en neutraal. Vertrouwelijkheid, geheimhouding en vrijwilligheid zijn belangrijke uitgangspunten bij mediation.

Performance improvement Performance improvement

Prestaties verbeteren vraagt om optimale ondersteuning van medewerkers, afgestemd op hun competenties. HIPEPE Group is gespecialiseerd in het pragmatisch implementeren van Performance en Competentie Management. Het sensibiliseren en trainen van betrokken medewerkers en leidinggevenden maakt daar integraal onderdeel van uit.

Organisatie advies Organisatie advies

HIPEPE Group faciliteert organisaties in eerste instantie bij het analyseren van het échte probleem of de daadwerkelijk gewenste ontwikkelrichting, alvorens in oplossingsrichtingen of te behalen doelstellingen te laten denken. De kracht van HIPEPE Group hierbij is om uit te dagen van gebaande paden af te wijken om tot een sluitende analyse te komen.

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven