Business Coaching

Business coaching is een uitdagende manier om zakelijke doelstellingen te ontdekken én te bereiken.. sterk resultaatgericht. Niet alleen denken, maar ook doen, niet onnodig treuzelen, maar aanpakken. Uw coach biedt ondersteuning en daagt uit, door relevante, soms zeer confronterende vragen te stellen. De aanpak is gebaseerd op wederzijds vertrouwen tussen de persoon die gecoacht wordt (de coachee) en de Personal Coach. Door Business coaching wordt u in staat gesteld, het beste uit uzelf te halen. Ook in uw werk of eigen onderneming. In Business Coaching worden obstakels herkend én erkend, die het bereiken van zakelijke doelstellingen in de weg staan.

Coaching ontleend haar kracht aan de effectieve combinatie van waarnemen, praten, luisteren, vragen stellen en reflecteren (spiegelen). De HIPEPE Personal Coach richt zich met aandacht en ‘nieuwsgierigheid’ op uw zakelijke en (desgewenst, indien nodig) persoonlijke situatie. Deze relatie is van meet af aan uniek te noemen, omdat het een combinatie is van objectieve afstand én betrokkenheid bij uw doelstellingen, zowel in de persoonlijke als de zakelijke sfeer.

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven