Personal Coaching

Personal coaching is een prachtige manier om resultaatgericht te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. Uw persoonlijke coach biedt ondersteuning en daagt uit, door relevante, soms zeer confronterende vragen te stellen. De aanpak is gebaseerd op wederzijds vertrouwen tussen de persoon die gecoacht wordt (de coachee) en de Personal Coach. Door coaching wordt u in staat gesteld, het beste uit uzelf te halen.

Coaching ontleend haar kracht aan de effectieve combinatie van waarnemen, praten, luisteren, vragen stellen en reflecteren (spiegelen). De HIPEPE Personal Coach richt zich met aandacht en ‘nieuwsgierigheid’ op uw situatie. Deze relatie is van meet af aan uniek te noemen, omdat het een combinatie is van objectieve afstand én betrokkenheid bij uw doelstellingen, zowel in de persoonlijke als de zakelijke sfeer. Daarnaast is coaching met name resultaatgericht. Niet alleen denken, maar ook doen, niet onnodig treuzelen, maar aanpakken. Dromen is mooi, beleven beter !

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven