Inspirerend beïnvloeden en overtuigen

Zou u graag meer invloed willen uitoefenen op besluitvormingsprocessen? Wilt u het gedrag en de te leveren prestaties van (groepen) mensen beter kunnen sturen? Bent u op zoek naar manieren om overtuigender te zijn in het brengen van uw boodschap? Wilt u vol vertrouwen resultaten behalen én de relatie versterken, zonder een beroep te hoeven doen op macht? Zou u graag winnen aan invloed en overtuigingskracht op een natuurlijke en inspirerende manier?
Dan is de training ‘Inspirerend beïnvloeden en overtuigen’ een persoonlijke verkenningstocht voor u ! Deze training biedt inzicht in uw stijl van beïnvloeding en overtuiging. U leert andere stijlen kennen en deze op een natuurlijke manier in te zetten. U gaat bewust aan de slag met verbale en non-verbale communicatietechnieken, die uw boodschap onderstrepen. U weet wanneer uw communicatie niet alleen impact, maar ook invloed heeft. De nadruk in deze training ligt op de praktische toepasbaarheid van de stijlen en technieken in uw dagelijkse werkpraktijk.

Resultaat:

- U kent uw eigen én andere stijlen van beïnvloeding en overtuiging;
- U weet deze stijlen op een respectvolle manier te benutten in uw contact met anderen;
- U herkent en gebruikt uw communicatietechnieken effectief;
- U blijft dicht bij uzelf, komt daardoor dichter bij anderen en wint aan vertrouwen;
- U weet hoe u uw ideeën op een motiverende, inspirerende en uitdagende manier presenteert.

pdf.gifInspirerend_beinvloeden_en_overtuigen.pdf

 

 

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven