Vergadertechnieken

Wordt er door u té lang vergaderd, té vaak, terwijl er té weinig uitkomt? Wordt er in uw organisatie lang bij elkaar gezeten om enkel te spreken over actuele onderwerpen? Is er vaak sprake van discussies voeren en meningen uitwisselen, zonder een herkenbaar eindresultaat? Worden tijdens vergaderingen besluiten genomen, die niet door iedereen worden geaccepteerd? Is uw bedrijf toe aan een nieuwe aanpak van vergaderen, gestructureerder, minder saai en echte effectieve besluitvaardigheid?

Dan is de training ‘Vergadertechnieken’ een persoonlijke verkenningstocht voor u ! Deze training biedt inzicht in stijlen van vergaderen en discussies leiden . U leert te komen tot een herverdeling van taken en bevoegdheden, tot meer doelmatige vergadermethoden en strakkere discipline. U ervaart hoe essentieel het is om de juiste regels te hanteren bij het ontwikkelen van ideeën, creëren van draagvlak en (ver)delen van informatie. U leert de verschillende typen vergaderingen niet alleen te onderscheiden, maar ze ook op de meest effectieve wijze in praktijk toe te passen.

Resultaat
• U kent de basisvoorwaarden voor effectieve vergaderingen;
• U weet deze toe te passen, zowel bij het deelnemen, als het voorzitten
  van vergaderingen;
• U herkent en gebruikt uw communicatietechnieken daarbij effectief;
• U leert verschillende technische hulpmiddelen in te zetten om daarmee
  de efficiëntie van het vergaderen te verhogen;
• U weet hoe u een motiverende, inspirerende en uitdagende bijdrage
  levert aan vergaderingen.
 

pdf.gifVergadertechnieken.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven