Coachen op prestaties

Bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de competenties van uw medewerkers verder te ontwikkelen en hen op een motiverende manier aan te spreken op resultaten? Heeft u wel eens gehoord van Performance en Competentiemanagement of werkt u als leidinggevende binnen een organisatie waar dit als managementfilosofie gehanteerd wordt? Zou u graag méér handvatten krijgen om hier praktijkgericht mee aan de slag te gaan? Heeft u meerdere jaren leidinggevende ervaring en eerdere coachingstrainingen gevolgd?
Dan is de training ‘Coachen op prestaties’ zeker een uitdaging voor u !
Deze training geeft u inzicht in de basisprincipes van Performance en Competentiemanagement. De nadruk ligt op de praktische toepasbaarheid van deze systematiek in uw dagelijkse werkpraktijk. U leert het gedrag van uw medewerkers te observeren en zo concreet mogelijk te beschrijven. Vanuit de door u of uw organisatie gehanteerde competenties, wordt dit gedrag benoemd en onderwerp van ontwikkeling. U ontdekt de motiverende kracht van het coachen van uw medewerkers op het gedrag dat zij vertonen. Daarnaast leert u om uitdagende en motiverende resultaatafspraken met uw medewerkers te maken.

Resultaat:

- U bent vertrouwd geraakt met de basisprincipes van Performance en Competentie Management;
- U weet uw stijl van leidinggeven te benutten in het coachen op gedrag en resultaat;
- U leert uw medewerkers op een coachende manier feedback te geven op hun gedrag;
- U bent in staat om uitdagende resultaatafspraken te maken en hierover in gesprek te gaan;
- U weet wat u kunt ondernemen om medewerkers te blijven uitdagen en te motiveren.

pdf.gifCoachen_op_prestaties.pdf

 

 

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven