Coachend leidinggeven - advanced

Werkt u hard aan het behalen van resultaten met uw team? Wilt u daarom op een resultaatgerichte manier inspirerende doelstellingen kunnen formuleren en uw medewerkers op output coachen? Stelt uw coachende stijl van leidinggeven u in staat om uw medewerkers in de meeste situaties tot de gewenste prestaties te brengen? Zijn er tóch momenten dat u méér tools zou willen hebben om op een kritische en coachende manier aan te sturen?
Dán is de training ‘Coachend leidinggeven – advanced’ bij uitstek bedoeld voor u ! Deze training leert u om constructief en assertief te communiceren. Tevens ontdekt u wat de kracht is van het geven van feedback en van complimenten. U introduceert praktijksituaties over, bijvoorbeeld, het omgaan met weerstand bij individuele medewerkers. U leert deze weerstanden om te buigen. Tijdens rollenspelen ervaart u het effect van uw gedrag op de ander. Daarnaast leert u om - in overleg met medewerkers ! - doelstellingen te formuleren, die draagvlak en een inspirerende leeromgeving creëren. Met de praktische tools en kritische feedback op de oefeningen, gaat u als leidinggevende effectiever coachen.


Resultaat:

- U communiceert constructief, assertief en resultaatgericht;
- U hebt de juiste toon gevonden om – situatie afhankelijk ! – medewerkers aan te spreken en feedback te geven;
- U bent in staat om weerstand bij medewerkers om te buigen tot coöperatief gedrag;
- U motiveert medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen voor in overleg geformuleerde doelstellingen;
- U voelt zich sterk in uw rol als coach, met oog voor de omgeving.

pdf.gifCoachend_leidinggeven_advanced.pdf

 

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven