Coachend leidinggeven - basic

Merkt u als leidinggevende regelmatig dat tegen uw team ‘zeggen wat ze moeten doen’ niet leidt tot het gewenste resultaat? Wilt u uw team tot maximale prestaties brengen zonder steeds opnieuw dezelfde opdrachten te moeten geven en te blijven controleren op de uitvoering? Zou u graag zien dat uw medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag en prestaties? Vraagt u uzelf wel eens af: “Hoe doe ik dat dan?”
Dán is de training ‘Coachend leidinggeven – basic’ een goede start voor u ! Deze training laat zien dat uw gedrag als coachend leidinggevende de sleutel is tot hún succes. U krijgt inzicht in de 7 basisprincipes van Coachend Leidinggeven. U leert op een coachende, resultaatgerichte manier te communiceren, met oog voor de mens achter de medewerker, zónder de belangen van uw organisatie uit het oog te verliezen. Empathisch (dus écht) luisteren en de juiste vragen stellen geeft u veel informatie. U stemt uw communicatie- en leiderschapsstijl af op het niveau, het gedrag en de prestaties van uw medewerkers. Gesterkt door praktische tools en kritische feedback op de oefeningen, gaat u resultaatgerichter als coach aan de slag.
 

Resultaat:
- U kent de 7 basisprincipes van Coachend leidinggeven en weet deze in de praktijk toe te passen;
- U (h)erkent de verschillende stadia van ontwikkeling van medewerkers en past hier uw coachende leiderschapsstijl op aan;
- U motiveert door te spreken én te luisteren met oprechte aandacht en de juiste vragen te stellen;
- U formuleert inspirerende en haalbare taakstellingen voor uw medewerkers;
- U bent duidelijk, open en eerlijk in uw communicatie  .

pdf.gifCoachend_leidinggeven_basic.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven