Coachend leidinggeven - professional

Boekt u prima resultaten als leidinggevende van uw team, maar bent u zelf toe aan een verdiepingsslag in uw ontwikkeling als coachend leider? Wilt u uw stijl van leidinggeven verder aanscherpen en hier flexibel mee opereren? Staat de ontwikkeling van uw medewerkers voor u centraal omdat u gelooft in de motiverende werking die hiervan uitgaat? Zijn de doelstellingen voor uw team uitdagend en realiseert u zich dat u bij het behalen hiervan afhankelijk bent van de kwaliteiten en motivatie van uw medewerkers? Voelt dit niet altijd even prettig omdat u zich niet op ieder moment in staat voelt om hier invloed op uit te oefenen?
De training ‘Coachend leidinggeven – professional’ laat zien dat afhankelijkheid geen last, maar eerder een lust is. U leert uzelf en uw stijl van leidinggeven beter kennen en weet deze in te zetten voor een open en plezierige werksfeer met ruimte om te leren. U luistert naar uw intuïtie. U wordt steeds flexibeler in het hanteren van de verschillende stijlen van leidinggeven en gaat consequent voorbeeldgedrag vertonen. U ontdekt de motiverende kracht van het overtuigen op basis van argumenten en het daardoor verkrijgen van commitment. Daarnaast leert u uitdagende Coachingsplannen op te stellen om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers aan te moedigen. De onderlinge afhankelijkheid binnen uw team resulteert zodoende in optimale prestaties.


Resultaat:

- U kent uw persoonlijke stijl van leidinggeven en het effect hiervan op uw medewerkers;
- U weet uw stijl van leidinggeven flexibel in te zetten, afhankelijk van de situatie;
- U luistert beter naar uw intuïtie en durft dit mee te laten wegen in uw besluitvorming;
- U herkent het belang van het consequent hanteren van voorbeeldgedrag, op authentieke wijze;
- U kunt uitdagende Coachingsplannen opstellen voor ieder van uw medewerkers.

pdf.gifCoachend_leidinggeven_professional.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven