Effectieve en authentieke profilering

Wilt u eens een spiegel voorgehouden krijgen omtrent uw eigen profilering? Ontstaat er wel eens bij u de behoefte om te weten hoe u bij anderen overkomt en/of anderen beïnvloedt? Klopt uw zelfbeeld met het beeld dat anderen van u hebben? Hoe kunt u uw profilering in contact met anderen effectiever ontwikkelen? Wilt u meer energie en zelfvertrouwen uitstralen in uw persoonlijk optreden, zowel zakelijk als privé? Wilt u uw persoonlijkheidskenmerken niet alleen leren kennen, maar ook sterker hanteren? Wilt u winnen aan zelfvertrouwen waardoor u zich authentieker kunt handhaven in uw omgeving?
Dan is de training ‘Effectieve en authentieke profilering’ absoluut iets voor u ! Deze training geeft u een frisse en vernieuwende blik op uzelf en uw effectiviteit in verschillende (professionele) situaties. Het is een persoonsgerichte, confronterende leerervaring, vol feedback. Hierdoor krijgt u zicht op uw sterke en minder sterke punten in uw huidige profilering. Deze balans maakt u voor uzelf op. Het kan dienen als vertrekpunt voor verdere aanscherping van competenties en voor het écht bewerkstelligen van gewenste gedragsveranderingen. U kunt uzelf op deze manier zowel beter profileren als authentiek blijven.

Resultaat:

- U heeft duidelijk en verhelderend inzicht in de onderdelen van uw huidige profilering;
- U bent in staat dit inzicht om te zetten in effectieve persoonlijke doelstellingen en acties;
- U bent zich bewust van wat u in uw profilering wilt veranderen;
- U bent in staat om uw verandering vervolgens zelfstandig vorm te geven;
- U heeft gekozen voor authentieke zingeving in uw dagelijks handelen, zowel zakelijk als privé;
- U straalt in uw persoonlijke profilering meer energie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen uit.

pdf.gifEffectieve_en_authentieke_profilering.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven