Inspiratie en creativiteit

Wilt u leren hoe u sneller op ideeën komt? Zou u de fijne kneepjes van ‘brainstormen’ willen leren kennen, zodat u die effectiever kunt toepassen? Wilt u bij het zoeken naar originele ideeën nieuwe, creatieve denktechnieken leren gebruiken? Wilt u ervaren hoe u beter de creativiteit bij anderen kunt aanboren? Bent u een leidinggevende, die op zoek is naar hoe u een creatieve sfeer kunt realiseren in uw organisatie of onderneming? Bent u een verkoper die zijn klanten wil verrassen? Wilt u uw minder ontwikkelde vaardigheden omtrent creatief denken en handelen aanscherpen?
Dan bent u bij de training ‘Inspiratie en creativiteit’ aan het juiste adres ! Deze training geeft u een rondleiding in uw eigen denken en helpt u uw creativiteit te ontdekken. U leert uw creativiteit – zowel tijdens de training als daarna - verder te ontwikkelen. U leert het creatief potentieel bij anderen te ontdekken en te stimuleren. U neemt kennis van allerlei hefbomen om een creatieve cultuur in uw organisatie te bevorderen. De training spoort u - met veel praktische gerichtheid en oefening - aan om creativiteit te blijven werken en geeft u inzicht, gevoel en inspiratie.

Resultaat:

- U heeft een basis gelegd voor versterking van uw creativiteit en uw vermogen om bijzondere en vernieuwende invalshoeken te vinden;
- U heeft geleerd creatief en patroondoorbrekend denken te stimuleren;
- U heeft inzicht en praktische wenken gekregen voor onmiddellijke toepassing in de praktijk; doordat de onderliggende theorie verduidelijkt is;
- U bent met veel gevoel aan de slag gegaan en heeft veelvuldig uw grenzen verlegd;
- U heeft inspiratie opgedaan en de gelegenheid benut om uw toegenomen creativiteit te testen ter voorbereiding op uw eigen praktijk.  

pdf.gifInspiratie_en_creativiteit.pdf           

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven