Lichaamstaal - advanced

Vraagt u zich wel eens af of u de lichaamstaal van anderen wel goed heeft herkend, laat staan begrepen? Kost het u moeite om lichaamstaal juist te interpreteren? Ervaart u dit in het samenwerken met collega’s of wanneer u als leidinggevende met medewerkers communiceert? Bent u er soms niet zeker van dat u non-verbale communicatie niet helemaal goed heeft waargenomen? Voelt u af en toe tijdens gesprekken dat u onvoldoende aandacht heeft voor lichaamstaal, zowel die van u zelf als die van anderen? Weet u eigenlijk té weinig van signalen die u hierbij kunnen helpen?
Heeft u de training Lichaamstaal (basic) reeds bij HIPEPE Group gevolgd?
Dan is de training ‘Lichaamstaal - advanced’ absoluut iets voor u ! Deze training geeft u inzicht in temperamenten en persoonlijkheidskenmerken bij lichaamstaal. Tevens leert u de belangrijke onderdelen van het waarnemen van non-verbaal gedrag kennen en deze vervolgens praktisch in de praktijk te brengen. Veel aandacht wordt besteed aan lichaamssignalen van mensen in hun omgeving, waarbij u geleerd wordt deze effectief waar te nemen en te interpreteren. Tenslotte zijn er vele praktische oefeningen om het herkennen van signalen te integreren in uw eigen gedrag tijdens het communiceren en samenwerken met anderen.

Resultaat:

- U heeft effectief geleerd om contact te maken met lichaamstaal;
- U bent in staat belangrijke non-verbale gedragsuitingen waar te nemen en dit met een grotere mate van betrouwbaarheid te doen;
- U kunt verschillende temperamenten en persoonlijkheidskenmerken onderscheiden en hier praktisch gebruik van maken;
- U heeft geleerd om succesvol lichaamssignalen te herkennen bij mensen en deze optimaal te waarderen (stem, spreekritme en –tempo, versprekingen, oogbeweging, kijkrichting, pupilgrootte)
- U beheerst niet alleen de benodigde gesprekstechnieken, maar bent tevens in staat het praktisch waarnemen daarbij te integreren in uw eigen gedrag.

pdf.gifLichaamstaal_advanced.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven