Stress management

Heeft u vaak het gevoel dat u het écht te druk heeft? Wordt u prikkelbaar, nerveus, heeft u minder plezier in dingen en soms zelfs geen tijd meer om uw gedachten op een rijtje te zetten? Blijft u rennen en draven en verliest u soms het gevoel voor realiteit? Zou u graag meer rust willen voelen in uw lichaam en gedachten? Vindt u gezond zijn en blijven het aller belangrijkst? Wilt u leren om effectiever en productiever te functioneren (zowel zakelijk als privé)? Wilt u ook op langere termijn bij uzelf de signalen van spanning blijven herkennen en hier - in een vroeg stadium - effectief op kunnen reageren?

Dan is de training ‘Stress management’ uitermate geschikt voor u ! Deze training leert u de fysieke en gedragsmatige uitingen van stress te herkennen en te beoordelen als ‘positief’ of ‘negatief’. Hierdoor bent u in staat om positieve stress te gebruiken voor optimale prestaties en negatieve stress te beperken. De wijze waarop u uw mentale, emotionele en fysieke batterij in optimale staat houdt, wordt uitgebreid besproken en geoefend tijdens deze training. Op zeer pragmatische wijze, met beide benen op de grond, wordt u begeleid in het meer ontspannen en effectiever functioneren. Het doel is om zowel in het werk en leven van alledag, áls in situaties van verandering of tegenslag plezierig en effectief te kunnen blijven functioneren.

Resultaat
• U luistert naar uw lichaam en kijkt kritisch naar uw gedrag om stress te herkennen;
• U voelt negatieve stress eerder aan en kunt die hanteren;
• U bent in staat om uw energiebalans op peil te houden om negatieve stress te voorkomen;
• U leert opkomen voor uzelf op een assertieve (niet agressieve) manier;
• U wordt duidelijker, meer ontspannen en daardoor plezieriger in contact met anderen.

pdf.gifStress_management.pdf

 

 

 

 

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven