Train de trainer- advanced

Bent u als trainer of als leidinggevende met regelmatige verantwoordelijkheid voor het overbrengen van kennis en (nieuwe) vaardigheden, op zoek naar nieuwe ideeën om uw trainingen leerzamer, creatiever en nog meer inspirerend te maken? Wilt u in uw trainingsprogramma’s optimale interactie én maximale resultaat bereiken? Zoekt u naar trainersvaardigheden om boeiende leeropdrachten te verstrekken, nabesprekingen te leiden en evenwichtige feedback te geven?
Dan is de training ‘Train de trainer - advanced’ een welkome ontdekkingsreis voor u ! Deze training leert u verschillende actiegerichte werkvormen toepassen om te kunnen (blijven) boeien. Daarnaast bent u in staat eerdere gewoontes los te laten en creatieve oefeningen en technieken in te zetten. Ook heeft u geleerd beter rekening te houden met (onverwachte) groepsprocessen, die u vanuit uw metapositie niet alleen bekijkt, maar ook op een natuurlijke wijze effectief beheerst. U geeft uw trainingen daarmee extra inspirerende kracht mee.

Resultaat:

- U hebt in uw trainingsmethoden veel ruimte gecreëerd voor creativiteit en spontaniteit;
- U bevordert reflectie rond succeservaringen met behulp van praktijksimulaties;
- U kunt in uw trainingsprogramma’s op authentieke en natuurlijke wijze motiveren en inspireren;
- U reageert doeltreffend op lastige situaties, zoals informele leiders, passieve groepen en kritiek op u als trainer;
- U heeft werkwijzen en gedrag ontwikkeld en aangescherpt om als professioneel trainer aan de slag te kunnen gaan.

pdf.gifTrain_de_trainer_advanced.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven