Train de trainer- basic

Wilt u uw kennis en vaardigheden overbrengen op anderen? Wilt u als leidinggevende van een groep medewerkers binnen de werkomgeving een training kunnen voorbereiden, ontwikkelen, uitvoeren en follow-up geven? Wilt u daarbij de leerbehoeften van het team en individuele teamleden herkennen en inventariseren? Wilt u uw communicatieve vaardigheden en trainingsmethoden ontwikkelen om op een effectieve manier bij te dragen aan de persoonlijke groei én betere resultaten van uw medewerkers?
Dan is de training ‘Train de trainer - basic’ een wáre leerervaring voor u ! Deze training geeft u inzicht en handvatten om didactische vaardigheden te ontwikkelen en daarmee zélf te trainen. Hiermee zult u bijdragen tot een verbeterde motivatie van medewerkers, aangezien u op een creatieve en inspirerende wijze hebt leren trainen. U weet de juiste randvoorwaarden te scheppen en met de juiste communicatietechnieken en methoden trainingen en instructies uit te voeren. En... last but not least, rendement van het geleerde door het gebruik van een door HIPEPE GROUP ontwikkelde Transfer Matrix.

Resultaat:

- U heeft inzicht in de structuur en opbouw van didactisch verantwoorde trainingsmethoden;
- U heeft effectief geleerd om te instrueren en te communiceren in uw nieuwe rol van trainer;
- U kunt in een trainingsprogramma op verschillende manieren motiveren en inspireren;
- U heeft geleerd om met een juiste houding te reageren op kritische vragen en lastige deelnemers aan uw trainingen;
- U kunt een ‘opleidingsplan’ opstellen voor uw team en/of individuele teamleden.

pdf.gifTrain_de_trainer_basic.pdf

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven