HIPEPE filosofie

Wij werken vanuit de visie dat wij een verschil uit willen maken in het leven van de mensen die wij coachen en trainen, door het maximaliseren van persoonlijke, team- en organisatie prestaties. Wij doen dit door reflectie, advies, training en coaching, in balans met de wensen en behoeften van de partner.

HIPEPE Group inspireert daartoe tot ontwikkeling….. en verder !

Wij zijn een transparante, lerende organisatie.
Wij zijn een levend voorbeeld van de visies, principes, benaderingen en waarden die we onderrichten.
Onze groei wordt bevorderd door de vraag naar onze dienstverlening, niet door onze behoeftes, hebzucht of gedrevenheid om alleen maar te groeien.
Wij zijn eerder waarde gedreven dan winst gedreven. Wij werken voor een gezond bedrijfsresultaat om financiële sterkte, stabiliteit en voortdurende ontwikkeling te kunnen garanderen, om een blijvende bijdrage te kunnen leveren aan het resultaat van onze partners.

HIPEPE Group

  • Meer over HIPEPE

    HIPEPE Group: training en coaching van mensen in organisaties en hen begeleiden naar maximale resultaten. Wij richten ons daarbij zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling. Al sinds de oprichting in 1999 werken wij vanuit de visie, dat medewerkers zich met overtuiging in beweging zetten, zich ontwikkelen én daarvoor hun persoonlijke verantwoordelijkheid nemen!

^ Terug naar boven